3 verrassende voordelen van het schilderen van uw huis

voordelen

Door je huis te schilderen, ziet je huis er niet alleen mooi uit, het heeft ook een aantal geweldige verborgen voordelen.

Je huis schilderen is een van die onuitgesproken onderwerpen die elk weekend de kamer verstikken; Wanneer gaan we schilderen? Het is een project dat meestal een bijzaak is die we reserveren voor een lang weekend, wanneer we voelen dat we er eindelijk aan toe kunnen.

Maar je huis schilderen is meer dan een weekendje weg. Het heeft veel meer waarde dan een ‘Ik voel me zoals we zouden moeten’-houding. Of het nu gaat om het schilderen van de buitenkant van uw huis of uw binnenmuren, het toevoegen van een nieuwe verflaag aan uw huis heeft een aantal verrassende voordelen.

Bescherming

1) Bescherming

Wanneer hebt u voor het laatst uw muren laten schilderen? Denk aan alle slijtage die de oppervlakken van uw huis dagelijks ondergaan. Van het ophangen van dingen, het absorberen van licht tot al het stof, vuil en vuil, je muren gaan veel door. Ze worden snel vuil en versleten.

Je muren geven en bijwerken met wat hoogwaardige verf is een gemakkelijke manier om je muren schoon en klaar te maken voor de komende jaren. Een professionele schilderbeurt vereist dat muren voldoende schoon zijn om een ​​goede hechting te garanderen.

En met een nieuwe verflaag krijgen uw muren een nieuwe beschermingslaag tegen vocht. Vocht kan leiden tot schimmel- en meeldauwgroei en zelfs grotere schade aan uw muren. Een nieuwe verflaag op uw muren kan helpen om vocht buiten te sluiten, waardoor het extra gewicht wordt verminderd dat de structurele integriteit van uw huis kan belasten. En met hoogwaardige verf kan het helpen al het vuil, stof en allergenen af ​​te weren, waardoor het gemakkelijker wordt om uw huis schoon te houden.

2) Waarde

Naast het hebben van nieuw beschermde oppervlakken, kunnen pas geverfde muren of exterieurs de aantrekkingskracht en de waarde van uw huis vergroten als u ooit van plan bent uw huis te verkopen.

Het schilderen van uw huis is een betaalbare manier om uw huis te upgraden voordat u het op de vastgoedmarkt zet. Het is een gemakkelijke manier om u geld te besparen in plaats van een volledige renovatie uit te voeren. Als u een verfaannemer inhuurt om uw huis te schilderen, kan uw huis er nieuwer, schoner en aantrekkelijker uitzien voor potentiële kopers. Wie wil er nu niet meer geld uitgeven aan een huis dat er nieuw en schoon uitziet?

Afhankelijk van de kleuren die u kiest om uw huis te schilderen en de kamers die u wilt schilderen, kunt u ook profiteren van deze investering. Als u bijvoorbeeld blauwe verf in uw huis gebruikt, kunt u de waarde van uw huis met minstens $ 5.000 verhogen.

Personalisatie

3) Personalisatie

Wanneer u naar een nieuw huis verhuist, zijn alle verfkleuren vooraf bepaald. Of je nu een huis huurt of koopt, je hebt de kleuren waarschijnlijk niet gekozen voordat je er introk. Op nieuwe plaatsen zijn de kleuren van de muren van de vorige huurder.

Terwijl de kleuren je naar binnen halen, is het tijd om je huis als een thuis te laten voelen. En we hebben het niet over alleen maar een laag beige verf aanbrengen om de ruimte te neutraliseren (maar als beige verf jouw ding is, ga je gang). Schilderen is uw kans om de kleuren van uw muren en huis te coördineren met uw interieur, meubels en vooral uw persoonlijkheid.

Kleuren kunnen ons een bepaald gevoel geven. Als je je energiek of koninklijk, gelukkig of slaperig wilt voelen, is er een verfkleur die perfect is voor de stemming die je hoopt te creëren. Stel je voor hoeveel aangenamer je leven zal zijn als je huis een weerspiegeling is van wat je het leukst vindt.

Daar heb je het! Je huis schilderen kan veel meer doen dan alleen een simpele update van je huis. Het heeft veel essentiële voordelen waar de meeste mensen niet per se aan denken en die niet tastbaar zijn (behalve het geld dat je krijgt als je verkoopt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *